Diabetesliitto
Diabetesliiton uutiskirje 15.12.2017
Hyvää joulua ja valoisaa uutta vuotta 2018!

Tänä jouluna muistamme tähtityyppejä!

Tänä jouluna nostamme esiin diabeteksen tähtityyppejä. Katso verkkosivuiltamme, tunnetko sinä jonkun tähtityypeistä, tai oletko peräti itse yksi heistä? Samalla voit tukea Diabetesliiton työtä diabeteksen voittamiseksi ja muistaa tähtityyppejä ympärilläsi.

Lahjoitukset mahdollistavat toimintaa, johon emme välttämättä saa rahoitusta muualta. Lahjoituksen tehtyäsi voit tilata Tähtityypit-tarra-arkin, ja muistaa tarroilla omia tähtityyppejäsi.

Kiitos kuluneesta vuodesta sinulle uutiskirjeemme tilaaja ja kaikkea hyvää ensi vuodelle! Jaathan hyvää eteenpäin osallistumalla Tähtityypit-joulukampanjaamme.

dbot-hauva

Tähtityypit löytyvät myös Facebookista

Facebookissa Tähtityypit-kampanjastamme kertoo Messengerissä kanssasi jutteleva Deebot.

Deebot neuvoo, kuinka voit muistaa tärkeitä tähtityyppejä ympärilläsi. Avaa Deebot Facebookissa tästä.

Jos Facebook ei ole sinun kanavasi, voit muistaa tärkeitä tähtityyppejä helposti myös klikkaamalla tästä.

vertaiset

Uusi palvelumme - vertaistukipuhelin!

Haluatko vaihtaa ajatuksia diabeteksen kanssa samassa elämäntilanteessa olevan kanssa? Vertaistukipuhelin on uusi palvelumme juuri sinulle! Joulun ajan vertaistukipuhelin on tauolla, mutta voit soittaa siihen jälleen maanantaina 8.1.2018.

Katso soitto-ohjeet täältä

Diabetes ja lääkäri 52017

Hyvä uutisia diabeetikoiden eliniästä ja rokotetutkimuksesta

Tuoreessa Diabetes ja lääkäri -lehdessä on mielenkiintoista luettavaa etenkin tyypin 1 diabeetikoille. Maksuttoman lehden jutut ovat avoimia kaikille - kannattaa tutustua myös muiden kuin lääkäreiden! Otsikon jutut alkavat sivuilta 9 ja 33.

Avaa lehti tästä

lautasmalli vai parsakaali

Tutkitusti terveellistä ruokaa?

Päihittääkö parsakaali lautasmallin, kysytään Diabetes-lehden 6/2017 jutussa. Miten mediassa tuhkatiheään julkaistaviin uutisiin yksittäisten ruoka-aineiden terveysvaikutuksista pitäisi suhtautua? Tutkija Jaakko Mursu ja ravitsemusterapeutti Reijo Laatikainen vastaavat.

Lue kaikille avoin juttu tästä

Katso verkkosivuiltamme tietoa diabeetikoiden ja läheisten kursseista vuonna 2018

Järjestämme ensi vuonna enemmän diabeteskursseja kuin aikoihin, ja myös muualla Suomessa kuin Tampereella. Päivitämme sivuillemme tietoa kurssitarjonnastamme sitä mukaa kuin kurssikalenterimme valmistuu. Tällä hetkellä sivuilta löytyvät perhekurssien ja nuorten kurssien sekä eläkkeellä olevien alkuvuoden kurssien ajankohdat. Huomaathan, että hakemukset kesän maksusitoumuskursseille tulee lähettää helmikuun loppuun mennessä.

Kaikkien vuoden 2018 kurssien tiedot päivitämme hyvin todennäköisesti jo ennen joulua, mutta viimeistään vuodenvaihteen jälkeen.

Tervetuloa omien kokeneiden ammattilaistemme vetämille kursseille! Vaikka kurssipaikat vaihtuvat Diabeteskeskuksen myynnin myötä, on tuttu lämminhenkisyys ja diabeetikoiden kohtaaminen nimenomaan ihmisinä meille aivan yhtä arvokasta kuin tähänkin asti.

Siirry tästä kurssisivuille

Suomen Diabetesliitto
Tampere
p. 03 2860 111

diabetesliitto@diabetes.fi
www.diabetes.fi

Tarkemmat yhteystiedot