Diabetesliitto
Diabetesliiton uutiskirje 3.5.2017
diabeteshaave 2017

Mistä sinä haaveilet?

Diabeetikoiden ja heidän läheistensä haaveet ovat myös Diabetesliiton haaveita. Teemme joka päivä töitä sen eteen, että diabeetikot läheisineen voisivat elää hyvää elämää. Jaa haaveesi, yhdessä voimme tehdä niistä totta!

Katso #diabeteshaave-sivulta, mistä muut haaveilevat ja jaa oma haaveesi kirjoittamalla se lomakkeeseen, #diabeteshaave-tapahtumasivun kautta Diabetesliiton facebook-sivuilla sekä #diabeteshaave-tunnisteella Twitterissä ja Instagramissa.

Kokoamme diabeteshaaveet yhteen ja teemme niistä julkaisun, jota käytämme vaikuttamisen ja kehitystoimintamme tukena. Tavoitteenamme on koota tuhat haavetta. Kuten diabeteskin; monta erilaista ja omanlaistaan tarinaa, mutta kuitenkin useiden yhteisesti jakamaa.

Osallistuttuasi voit voittaa itsellesi kuvataiteilija Tiitus Petäjäniemen #diabeteshaave-teoksen. Teos arvotaan kaikkien #diabeteshaave-kampanjaan osallistuneiden kesken. 

Poika katsoo kameraan

Osallistu kirjoituskilpailuun!

Onko perheessäsi diabeetikkolapsi? Osallistu kilpailuun ja kirjoita oma tarinasi, muisto tai vaikkapa oivallus, jonka haluat jakaa muiden kanssa.

Voit myös kirjoittaa tsemppauskirjeen vastasairastuneelle lapselle, hänen perheelleen, sukulaiselle tai ystävälle. Valittavanasi on viisi otsikkovaihtoehtoa.

Kirjoitusaikaa on 15.5. asti, voit kirjoittaa suomeksi tai ruotsiksi.

Katso ohjeet ja osallistu

ruutukaappaus uusilta diabetes.fi-sivuilta

Joko olet käynyt uusilla diabetes.fi-sivuilla?

Diabetesliiton verkkosivut uudistuivat huhtikuun alkupuolella. Täysin uutta sisältöä sivuilla ovat muun muassa:

Kuulisimme mieluusti, mitä mieltä olet uusista sivuistamme: löydätkö etsimäsi tiedon, miellyttääkö ulkoasu silmääsi, kuinka hyvin sivut palvelevat mobiilissa jne.

Kerro mielipiteesi täällä

Hoitotilanne

Diabetestutkimus sai 500 000 euroa tukea

Diabetestutkimussäätiön vuoden 2017 apurahojen saajat on julkistettu. Suurimman apurahan, 100 000 euroa, sai Heikki Koistinen. Hänen tutkimusryhmänsä tutkii insuliiniresistenssiä.

50 000 euron apurahan saivat tyypin 1 diabeteksen syitä tutkiva Jarno Honkanen sekä diabeettista retinopatiaa tutkiva Hannele Uusitalo-Järvinen. Apurahan sai kaikkiaan 22 tutkijaa.

Lisää Diabetestutkimussäätiön sivuilla

Ilmakuva Diabeteskeskuksesta

Diabeteskeskuksen kiinteistö on myynnissä

Diabetesliiton hallitus on päättänyt laittaa Diabeteskeskuksen kiinteistön Tampereen Aitolahdessa myyntiin. Taustalla on ensisijaisesti kuntoutuksen muuttunut toimintaympäristö.

Toiminta Aitolahdessa jatkuu toistaiseksi ennallaan. Mikäli kaupat syntyvät, Diabetesliiton toiminta, mukaan lukien kuntoutustoiminta, jatkuu normaalisti toisissa tiloissa.

Myyntiuutinen verkkosivuillamme

Rannekoru äitienpäiväksi

Muista äitiä kauniilla diabetesrannekorulla

Tilaa äitienpäivälahjaksi Kathrin Temmingin käsin tehty rannekoru diabetestunnuksella.

Korujen tarjoushinta on 60 e (norm. 64 e). Hinta sisältää toimituskulut.

Tarjous on voimassa maanantaihin 8.5. asti. Kun tilaat viimeistään silloin, lahjasi ehtii perille äitienpäiväksi.

Tee tilaus D-kaupassamme

Diabetes-chat 10.5. pieni

Tule juttelemaan!

Haluatko jakaa kokemuksiasi sekä antaa ja saada vertaistukea? Diabetes Chatin tarkoituksena on tuoda yhteen eri-ikäisiä ja eri elämäntilanteissa olevia diabeetikoita ja heidän läheisiään.

Diabetes Chat avautuu useiden järjestöjen yhteisellä juttelualustalla tukinetissä keskiviikkona 10.5. klo 18.

Tutustu Diabetes Chatiin

Suomen Diabetesliitto
Tampere
p. 03 2860 111

diabetesliitto@diabetes.fi
www.diabetes.fi

Tarkemmat yhteystiedot