Diabetesliitto
22.2.2018
Muutamme kaupunkiin

Diabetesliitto muuttaa

Muutamme viikolla 9 Diabeteskeskuksesta Näsijärven lahden yli Tampereen keskustaan osoitteeseen Näsilinnankatu 26, 33200 Tampere. Muuttoviikollamme 26.2.-2.3.2018 puhelinvaihteemme ja sähköpostiemme toiminnassa voi olla katkoksia.

Saat muuttomme aikana parhaiten yhteyden henkilökuntaamme soittamalla suoriin numeroihimme.

Diabeteskeskus on myyty Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymälle, mutta kurssitoimintamme jatkuu vähintään entisessä laajuudessaan uusissa paikoissa Tampereella sekä eri puolilla Suomea.

Diabeteskeskus 80-luvulla

Kurssimme jatkuvat useissa paikoissa

Aitolahti ja Diabeteskeskus ovat diabetesyhteisölle tuttu kurssipaikka jo 50 vuoden ajalta. Mutta ei huolta: vaikka liiton toimisto muuttaa, ei kurssitoimintamme lopu. Järjestämme tänä vuonna päinvastoin enemmän kursseja kuin vuosiin.

Tampereen lisäksi diabeetikoille ja läheisille tarkoitettuja kursseja on muun muassa Espoossa, Turussa, Porissa, Jyväskylässä ja Oulussa.

Kaikki kurssimme löydät täältä.

Iloisia eläkeläisiä kurssilla

Vertaistukea uusissa kanavissa

Haluaisitko vaihtaa ajatuksia toisen samassa elämäntilanteessa olevan diabeetikon tai läheisen kanssa? Nyt se on mahdollista myös vertaistukipuhelimen kautta!

Soita neuvontapuhelimeemme. Välitämme sinun puhelinnumerosi yhdelle koulutetulle vertaistoimijalle.

Jos juttelet mieluummin verkossa, olethan jo tutustunut Diabetes-chatiin?

Lisätietoa vertaistuen kanavista.

Uutiskirjeeseen perheille 22018

Tapahtumia koko perheelle

Tämän vuoden perhetapahtumissa puuhaillaan yhdessä koko porukalla ja istutaan valmiiseen ruokapöytään. Tapahtumia on kolme eri puolilla Suomea: Outokummussa, Rovaniemellä ja Naantalissa.

Outokummun tapahtuma on jo 17.3., ilmoittautuminen päättyy 2.3. Tervetuloa mukaan!

Katso perhetapahtumat tästä.

Uutiskirjeeseen nuorille 22018

Monenlaista meininkiä nuorille

Onko perheessänne 13-17-vuotias diabeetikkonuori? Kutsumme nuoret pelaamaan paintballia Nokialle, leirille Rautavaaralle sekä Superpark-tapahtumiin Turkuun ja Vantaalle.

Paintball-pelipäivä on helatorstai, ja leiri on kesäkuun toisena viikonloppuna. Molempiin voi jo ilmoittautua.

Katso nuorten tapahtumat tästä.

Keväällä vertaistukitoiminnan koulutukseen!

Kiinnostaako sinua vertaistukitoiminta? Tule vertaistukihenkilöiksi aikovien diabetesyhdistysten jäsenten koulutukseen Espooseen 21.-24. huhtikuuta.

Jos sinulla on jo kokemusta, lähde vertaistukiryhmien uusille ja aloitteleville ohjaajille tarkoitettuun koulutukseen Turenkiin 19.-20. toukokuuta.

Katso koulutukset täältä.

Muista hyödyntää rahanarvoiset jäsenetusi!

Diabetesliiton valtakunnalliset jäsenedut ovat täydentyneet. Kumppaniyrityksemme tarjoavat jäsenillemme alennuksia muun muassa lehtitilausten, silmälasien ja hammashoitopalveluiden hinnoista.

Kaikille jäsenillemme yhteisiä jäsenetuja täydentävät diabetesyhdistysten omat edut

Katso kaikki edut tästä.

Ajankohtaisia diabetesuutisia

Diabetes.fi-verkkosivujemme Ajankohtaista-palstalla on alkuvuoden aikana uutisoitu muun muassa eläköityvien diabeetikoiden terveydestä, diabeteksen uudistuneesta Käypä hoito -suosituksesta, Puolustusvoimien päätöksestä sulkea diabeetikot pois asepalveluksesta, insuliinikynien käyttöön liittyvästä varoituksesta sekä varhaiskasvatuksen ruokailusuosituksesta.

Seuraa meitä myös somessa. Välitämme tuoreita uutisia Twitter-tilillämme @diabetesliitto sekä Facebook-sivuillamme. Instagramista löydät meidät nimellä @suomendiabetesliitto.

Suomen Diabetesliitto
Tampere
p. 03 2860 111

diabetesliitto@diabetes.fi
www.diabetes.fi

Tarkemmat yhteystiedot