Jäsenasiat

siili2b

Liity jäseneksi

Liittymällä diabetesyhdistyksen jäseneksi liityt samalla Diabetesliittoon. Diabetesyhdistysten jäsenmaksut ovat 10-25 euroa (2016).

Kun olet liittynyt jäseneksi ja maksanut jäsenmaksun, saat Diabetes-lehden maksutta liittymisvuotesi loppuun saakka (liittymisedun voit saada vain kerran, ensimmäistä kertaa liittyessäsi). Jos liittymisesi osuus loka-, marras- tai joulukuuhun, saat Diabetes-lehden maksutta liittymisajankohdastasi alkaen seuraavan kalenterivuoden ajan. Seuraavina vuosina voit tilata Diabetes-lehden edulliseen jäsenetuhintaan. Jäsentilaukseen sisältyy sekä painettu lehti että päivittyvä verkkolehti.

Alle 15-vuotiaan puolesta varsinaiseksi jäseneksi merkitään huoltaja.

Jos haluat liittyä ammatilliseen jäsenyhdistykseen, katso lisätietoja ammatillisten jäsenyhdistysten sivuilta

Lisätietoja jäseneksi liittymisestä saat liiton jäsensihteereiltä joko sähköpostitse jasenasiat(at)diabetes.fi tai puhelimitse p. 03 2860 111. HUOM! Jos olet aiemmin ollut jäsen, älä täytä lomaketta, vaan ota yhteyttä jäsensihteereihin.

Liittymislomake

Liity jäseneksi täyttämällä liittymislomake (lomake avautuu uuteen selainikkunaan)

Vuosittaisen jäsenmaksun näet kunkin yhdistyksen kohdalta. Uudet jäsenet saavat jäsenmaksulaskun liittymiskuukautta seuraavan kuukauden aikana. Kuluvan vuoden jäsenmaksu veloitetaan tammi-syyskuun aikana liittyviltä jäseniltä. Loka-joulukuussa liittyvät jäsenet liitetään jäseniksi vasta seuraavan vuoden tammikuun alusta.

Voit valita myös liittymisen Diabetesliiton kannatusjäseneksi. Tutustu kannatusjäsenyyteen täällä.

Jäsenedut

Maksuton Diabetes-lehti ensimmäisen jäsenyysvuotesi ajan on vain yksi jäseneduista, lisää etuja löydät täältä.

Osoitteenmuutokset ja yhdistyksen vaihtaminen

Jos olet jo diabetesyhdistyksen jäsen, ja haluat tehdä osoitteenmuutoksen, täytä ja lähetä osoitteenmuutoslomake.

Jos olet jo diabetesyhdistyksen jäsen, ja haluat vaihtaa yhdistystä, täytä ja lähetä vaihtolomake.

Jos haluat erota diabetesyhdistyksestä tai ilmoittaa yhdistyksestä eroamisesta läheisesi puolesta, täytä ja lähetä erolomake.Tulosta tämä sivu
Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä