Diabeteslääkkeiden Kela-korvauksia aiotaan heikentää

Allekirjoita adressimme!

Suomen hallituksen suunnitelmissa on siirtää muut diabeteslääkkeet kuin insuliinit ylemmästä erityiskorvausluokasta alempaan erityiskorvausluokkaan.  

Mielestämme korvausten heikennykset voivat vaarantaa monien diabeetikoiden asianmukaisen diabeteksen hoidon, aiheuttaa turhaa inhimillistä kärsimystä ja kasvattaa yhteiskunnan kokonaiskustannuksia.

Tutustu lääkekorvausasiaan ja allekirjoita adressimme täällä.

T2Dlaakeadressi2016 b


Diabetesliitto on diabeetikon ja läheisten tukija


Suomen Diabetesliitto ry on kansanterveys- ja potilasjärjestö.tasapainolapsi Toimimme diabeetikoiden ja heidän läheistensä yhdyssiteenä, elämänlaadun parantajana ja pysyvänä edunvalvojana. Arvomme näet täältä.

Tuemme toiminnallamme diabeetikoiden hyvää hoitotasapainoa ja diabeteksen ennaltaehkäisyä. Järjestämme kursseja, jotka helpottavat diabeetikoiden ja heidän läheistensä arkipäivää sekä lisäävät itsevarmuutta omahoitoon. Hoitoalan ammattilaisille suunnatut koulutuksemme tukevat diabetesosaamista ja sitoutumista hoitoon.

Diabetesliittoon kuuluu 108 diabetesyhdistystä, joissa on noin 57 000 jäsentä. Lisäksi liittoon kuuluu neljä ammatillista yhdistystä. Liiton toimipaikka on Diabeteskeskuksessa Tampereella.


Katso Diabeteskeskuksen esittelyvideo

Tervetuloa "virtuaaliselle" vierailulle Diabeteskeskukseen. Käynnistä alla oleva video klikkaamalla nuolikuvaketta.

Videolla kerrotaan Diabetesliiton toimipaikasta Diabeteskeskuksesta sekä Diabeteskeskuksessa järjestettävistä diabeetikoiden kursseista ja diabeteksen hoidon ammattilaisten koulutuksista.

Lisätietoja diabeetikoiden kursseille hakeutumisesta saat kurssisivuiltamme, ammattilaisten koulutukset löytyvät sivustomme koulutus-osiosta.Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä