Jaa |

Tervetuloa

Tervetuloa tutustumaan D-kauppamme tarjontaan. Täältä voit tilata kaikki Diabetesliiton tuottamat diabetes-aiheiset aineistot: oppaat, keittokirjat, diabetes-tunnukset, adressit ja ammattilaisten aineistot. 

Valitse tuoteryhmä sivun yläosasta tai klikkaa tästä: Diabetesoppaat, Keittokirjat ja ruoka-aineistot, Ruoka-repäisylehtiöt, Diabetes-tunnukset, Muu aineisto, Dehko, Diabetes material på svenska


Tuotevinkki

Tilaa digitaalinen Diabetes-lehti!

Diabetes-lehti 1/2014Luetko lehtesi mieluummin – tai välillä – tabletilta tai tietokoneelta? Diabetesliitto tarjoaa painetun Diabetes-lehden tilanneille jäsenilleen mahdollisuuden lukea digitaalista Diabetes-lehteä maksutta. Paperilehteä tilaamattomille jäsenille digilehden vuosikerran tilaus maksaa 10 euroa.

Tutustu (www.diabetes.fi/digilehti)

Osoitteessa www.lehtiluukku.fi on mahdollista ostaa Diabetes-lehden digitaalisen näköislehden irtonumeroita.Kalaa, kanaa ja kasviksia -keittokirja

Helppoa ja herkullista!

Diabetesliiton keittokirja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat lisätä kasvisten käyttöä ruoanvalmistuksessa tai jotka noudattavat kasvisruokavaliota.

Kirjan hinta on 26 euroa.

Tutustu-linkki


Väriä ja voimaa -Parhaat ruokavalinnat diabeteksen hoidossa ja ehkäisyssä


Varia ja voimaaMitä uskaltaa syödä ruokaa koskevan tietotulvan keskellä? Ovatko hiilihydraatit hyvästä vai pahasta? Voiko terveellinen ruokavalio olla edullinen ja ekologinen? 

Uutuuskirja evästää lukijaa tekemään perusteltuja valintoja ja hahmottamaan, miten ruoka ja terveys ovat yhteydessä toisiinsa. 

Kirja sopii paitsi diabetesta sairastaville myös niille, jotka haluavat ehkäistä diabetesta tai muuten vaalia terveyttään.


Hinta 19,50 euroa.

Tutustu-linkki
Ostoskorissa ei ole tuotteita.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä