Jaa |

Tervetuloa

Tervetuloa tutustumaan D-kauppamme tarjontaan. Täältä voit tilata kaikki Diabetesliiton tuottamat diabetes-aiheiset aineistot: oppaat, keittokirjat, diabetes-tunnukset, adressit ja ammattilaisten aineistot. 

Valitse tuoteryhmä sivun yläosasta tai klikkaa tästä: Diabetesoppaat, Keittokirjat ja ruoka-aineistot, Ruoka-repäisylehtiöt, Diabetes-tunnukset, Muu aineisto, Dehko, Diabetes material på svenska.


Diabeteskorut vaikkapa lahjaksi

Hopeaketju tuote7049
Joko olet tutustunut kannatustuotteisiimme? Ne ovat koruja, joissa on Diabetes-tekstillä varustettu pieni laatta.

Tutustu-linkki

Tuotevinkki

Perusopas - Tyypin 2 diabetes

PerusopasT2DOpas kertoo ymmärrettävästi mikä on tyypin 2 diabetes, miksi sitä kannattaa hoitaa, miten diabetesta hoidetaan, mitä syödä, kuinka liikkua ja miten diabeteksen kanssa jaksaa? Perusoppaassa käsitellään myös tyypin 2 diabeteksen lääkehoitoa.

Perusopas sopii tyypin 2 diabeetikoiden hoidonohjaukseen pian sairastumisen jälkeen ja myöhemmissäkin vaiheissa. Opas sopii myös itseopiskeluun diabeetikoille, läheisille ja työssään diabetestietoa tarvitseville.

44 sivua.

Hinta: 4 euroa/ kappale

Tutustu-linkki

tai 45 euroa/ 50 kappaleen nippu

Tutustu-linkki


Helppoa, halpaa, hyvää -keittokirja

HHH kansiDiabeteskeskuksen ravitsemus-ammattilaiset osoittavat tässä ruokaohjekirjassa, että hyvää ruokaa voi valmistaa edullisesti ja näpertelemättä. Ja vieläpä ympäristöä säästäen.

Tämän keittokirjan ohjeiden avulla valmistat ruokaa, joka auttaa sinua voimaan hyvin – kaikkina vuodenaikoina.

Kirjan hinta on 22,50 euroa.

Tutustu-linkki


Väriä ja voimaa -Parhaat ruokavalinnat diabeteksen hoidossa ja ehkäisyssä


Variä ja voimaa 2015Mitä uskaltaa syödä ruokaa koskevan tietotulvan keskellä? Ovatko hiilihydraatit hyvästä vai pahasta? Voiko terveeellinen ruokavalio olla edullinen ja ekologinen?

Kirja evästää lukijaa tekemään perusteltuja valintoja ja hahmottamaan, miten ruoka ja terveys ovat yhteydessä toisiinsa. 

Kirja sopii paitsi diabetesta sairastaville myös niille, jotka haluavat ehkäistä diabetesta tai muuten vaalia terveyttään.

3., uudistettu painos 2015


Hinta 19,00 euroa (sis. lähetyskulut).

Tutustu-linkki
Ostoskorissa ei ole tuotteita.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä