Jaa |

Tervetuloa

Tervetuloa tutustumaan D-kauppamme tarjontaan. Täältä voit tilata kaikki Diabetesliiton tuottamat diabetes-aiheiset aineistot: oppaat, keittokirjat, diabetes-tunnukset, adressit ja ammattilaisten aineistot. 

Valitse tuoteryhmä sivun yläosasta tai klikkaa tästä: Diabetesoppaat, Keittokirjat ja ruoka-aineistot, Ruoka-repäisylehtiöt, Diabetes-tunnukset, Muu aineisto, Dehko, Diabetes material på svenska


Tuotevinkki

Helppoa halpaa hyvää – kaikkina vuodenaikoina

HHH kansiDiabeteskeskuksen ravitsemus-ammattilaiset osoittavat tässä ruokaohjekirjassa, että hyvää ruokaa voi valmistaa edullisesti ja näpertelemättä. Ja vieläpä ympäristöä säästäen.

Tämän keittokirjan ohjeiden avulla valmistat ruokaa, joka auttaa sinua voimaan hyvin – kaikkina vuodenaikoina.

Hinta 22,50 euroa, sisältää lähetyskulut.

Tutustu-linkkiKalaa, kanaa ja kasviksia -keittokirja

Helppoa ja herkullista!

Diabetesliiton keittokirja on tarkoitettu kaikille, jotka haluavat lisätä kasvisten käyttöä ruoanvalmistuksessa tai jotka noudattavat kasvisruokavaliota.

Kirjan hinta on 26 euroa.

Tutustu-linkki


Väriä ja voimaa -Parhaat ruokavalinnat diabeteksen hoidossa ja ehkäisyssä


Varia ja voimaaMitä uskaltaa syödä ruokaa koskevan tietotulvan keskellä? Ovatko hiilihydraatit hyvästä vai pahasta? Voiko terveellinen ruokavalio olla edullinen ja ekologinen? 

Uutuuskirja evästää lukijaa tekemään perusteltuja valintoja ja hahmottamaan, miten ruoka ja terveys ovat yhteydessä toisiinsa. 

Kirja sopii paitsi diabetesta sairastaville myös niille, jotka haluavat ehkäistä diabetesta tai muuten vaalia terveyttään.


Hinta 19,50 euroa.

Tutustu-linkki
Ostoskorissa ei ole tuotteita.


Poutapilvi web design - P4 - julkaisujärjestelmä